Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Святослав Вакарчук не піде на вибори

Святослав Вакарчук не піде на вибори
56568 ПЕРЕГЛЯДІВ

Святослав Вакарчук офіційно заявив про те, що не змагатиметься за президентську посаду у 2019 році. Таким чином музикант поклав край пліткам і суперечкам, що точилися в Інтернеті та пресі. Лідер відомого рок-гурту записав спеціальне відеозвернення, у якому аргументував власну позицію.

Фронтмен відомого українського гурту «Океан Ельзи» розставив усі крапки над «і» у питанні власного політичного майбутнього. Святослав Вакарчук офіційно заявив, що не планує брати участь у прийдешніх президентських виборах 2019 року і надалі не має президентських амбіцій.

Оскільки у зв’язку з наближенням виборів у пресі та мережі все частіше піднімають питання про можливе подання кандидатури Вакарчука, сам музикант оприлюднив відео звернення. У ньому лідер «ОЕ» офіційно заявив: він не має намірів балотуватися у президенти. При цьому Вакарчук не планує ігнорувати політичне життя держави. Він буде працювати на користь народу задля досягнення реального покращення і перемоги про європейських сил. Співак поділився власними враженнями відносно суспільно-політичної ситуації, що склалася у країні. Вакарчук має намір разом зі своєю командою працювати в інтересах України і громадян.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео