Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тіло Майкла Джексона вимагають піддати ексгумації

Тіло Майкла Джексона вимагають піддати ексгумації
112490 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандал через звинувачення Майкла Джексона в сексуальному насиллі по відношенню до неповнолітніх знайшов продовження навіть після смерті поп-короля. Західні джерела повідомляють про те, що група осіб вимагають ексгумацію тіла музиканта для проведення експертизи.

Американські ЗМІ повідомили про вимогу групи осіб щодо ексгумації тіла Майкла Джексона з метою проведення експертизи ДНК. За офіційними даними, кілька осіб, які звинувачували відомого поп-співака у сексуальному насиллі над дітьми, планують домогтися дозволу на проведення тестів ДНК музиканта та його імовірних жертв. Вони пояснили свою вимогу тим, що на шкірі і під нігтями злочинця можуть залишатися сліди ДНК його жертв. Таким чином, на думку активістів, можна з’ясувати правду щодо звинувачень, які закидали Майклу Джексону при житті та після смерті.

Рідні поп-короля і його найближче оточення заявили, що не допустять ексгумації. Більше того, офіційні представники померлої зірки запевняють, що всі чутки про його сексуальні збочення та домагання неповнолітніх є вигадками. Тому єдиним способом домогтися цього буде отримання відповідного судового рішення. Інтерес до цієї теми підігріла документальна картина «Залишаючи Неверленд», прем’єра якої відбулася на початку 2019 року. Фільм, у якому розкриваються факти імовірних стосунків легендарного музиканта з неповнолітніми хлопцями, викликав бурхливу і неоднозначну реакцію.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео