Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Честь України на Євробаченні захищатиме MARUV

Честь України на Євробаченні захищатиме MARUV
252573 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 лютого в Україні завершився національний відбір на Євробачення. У ньому перемогла співачка MARUV, і саме вона має представляти Україну у конкурсі, що відбудеться в Ізраїлі. Утім політичні та соціальні погляди MARUV викликали низку суперечок, зокрема нарікання викликала її лояльність до Росії.

Національний відбір на Євробачення закінчився 23 лютого перемогою співачки MARUV. За загальними підсумками вона була визнана найкращою і має представляти Україну у міжнародному співочому конкурсі в Ізраїлі.

Незважаючи на переконливий вокал та цікавий образ, який одразу помітили судді та глядачі, MARUV викликає суперечливі відгуки і навіть пропозиції переглянути результати,  оскільки співачка дуже толерантно ставиться до Росії та анексії сусідньою країною українських територій. Як відомо, MARUV не відкидає можливості гастрольних поїздок до Росії та відкрито не визнає факту анексії Криму.

В’ячеслав Кириленко, віце-прем’єр-міністр України, запевнив, що особи, які гастролюють у країні-агресорі та планує змінювати свою громадянську позицію, не має права захищати честь України на Євробаченні. Тому, за словами Кириленка та інших діячів політичної та культурної сфери, є можливість заміни учасника.

Історія з MARUV – не перший неприємний випадок, пов'язаний з відбором на Євробачення. Кількома днями раніше сестри з дуету ANNA MARIA, під час інтерв’ю заявили, що не погоджуються з тим фактом, що Крим був анексований, а Росія веде війну з Україною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео