Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Деппа називають волоцюгою

214971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джонні Депп погодився з тим, що його стиль є дуже специфічним, з цієї причини більшість не розуміє актора, нерідко його навіть називають волоцюгою і висловлюють негативне ставлення до особистості зірки.

Джонні Депп розповів, що любить відрізнятися від загалу, тому намагається і у житті, і на екрані виглядати особливо. За словами самого відомого актора, не всі розуміють оригінальний стиль зірки, тому він часто відчуває на собі неприязність.

Джонні Депп зізнався, що його нерідко епатажний стиль викликає неприємні асоціації у пересічних громадян та інших представників шоу-бізнесу. Так, актора часто називають волоцюгою. Зокрема, такі метафори дозволяють собі окремі періодичні видання. Депп розповів, що одне з видань, назву якого він не повідомив, оголосило його стиль одягу найгіршим від стилів усіх відомих людей.

Джонні Депп не ображається на журналістів, погоджуючись із тим, що його стиль є достатньо дивним, і розповідає, що звичайні люди на вулиці часто визнають, що актор недостатньо пристойно виглядає, однак при цьому має чудовий запах, з чим сама голлівудська зірка повністю погоджується.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео