Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Святкування на широку ногу: як Філіп Кіркоров влаштовує свята

Святкування на широку ногу: як Філіп Кіркоров влаштовує свята
108878 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Нещодавно донечці Філіпа Кіркорова виповнилося 5 років, з нагоди такого свята зоряний батько влаштував гучне святкування.

     Організація ювілею була на вищому рівні: все виконано в стилі відомої в усьому світі ляльки Barbie. Рожеві декорації, прожектори, дитячі аніматори і різноманітні розваги.

     На святі дівчинка сяяла, як і годиться маленькій принцесі. На ній вдягнуто пишне біле плаття, білі панчохи та туфельки зі стразами.   Доповнював весь цей казковий образ ободок на голові Алли-Вікторії.

     Особливу увагу заслуговує величезний торт для іменинниці. Він зроблений у формі двоповерхового будиночка для ляльки. «Справжня ювелірна робота» - зауважили гості. Прикрашали це кондитерське диво не традиційні свічки, а невеличкі феєрверки.

     Розділили це свято з родиною Філіпа Кіркорова безліч зірок російської естради та їхні діти.

     Як розповів сам співак, для нього його чадо - це весь світ. Йому ніколи для неї нічого шкода і це свято всього лише ще один привід зробити доньку щасливою. Здається, що такий розмах стане традицією для сім'ї Кіркорова, адже вже другий рік поспіль організовується така пишна вечірка. Минулого разу вона була не скромніше і також виконана в тематиці принцес.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео