Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірковий стиль Тіни Кароль

Зірковий стиль Тіни Кароль
137721 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одна з найпопулярніших співачок України Тіна Кароль уважно слідкує за модними тенденціями і давно стала українською іконою стилю. Співачка завжди виглядає дуже вишукано і елегантно. Тіна використовує особливі модні фішки , які вже давно стали її візитною карточкою. Ось деякі із них:

1.Яскраво-червона помада – відомо, що співачка навіть відмовлялася зніматись у програмі «Голос країни», де вона виступає в ролі зіркового наставника, без яскраво нафарбованих губ.

2.Піжамний стиль – Тіна Кароль доволі часто виступає на концертах у вінтажних сукнях, які виглядають ніби співачка «щойно встала з ліжка».

3.Етніка – співачка не нехтує національними мотивами у своїх вбраннях. Її одяг часто поєднує в собі прості лінії, натуральність та максимальний комфорт та часто оздоблений національною вишивкою.

4.Чокери знову на піку популярності. Їх повернули в моду такі знаменитості, як Кендал Дженнер і Джіджі Хадід. Тепер ці прикраси займають полички і в зірковому гардеробі Тіни Кароль, яка одягає їх як на вихід, так і в повсякденному житті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео