Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Льюіс Хемілтон потроху повертається на п’єдестал «Формули-1»

Льюіс Хемілтон потроху повертається на п’єдестал «Формули-1»
55120 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на те, що на початку кваліфікаційних заїздів Гран-прі «Формули-1» у Японії легендарний британський пілот «Mercedes» Льюіс Хемілтон знаходився лише на третьому місці, майже поступившись власним титулом «короля перегонів» німецькому гонщику Ніко Росбергу, перемогу у Гран-прі США та на старті ідентичної серії змагань, котрі розпочалися у Мексиці, Льюіс все-таки вирвав у свого суперника, скоротивши, тим самим, розрив із Ніко до 26-ти пунктів з 33-ох. І тепер, хоча рейтинг найкращих гонщиків змагань все ще очолює 31-річний Росберг, містер Хемілтон перемістився з третього місця на друге, аби з новими силами продовжити запеклу цьогорічну боротьбу.

Американський етап Гран-прі «Формули-1» проходив у містечку Остін, штат Техас. І саме в тамтешніх перегонах британець переміг німця, зробивши його лише другим у США. Третім на переможний п'єдестал піднявся 27-річний австралієць Даніель Ріккардо, у якого наразі 227 пунктів.

Цікаво, що перемога Льюіса в Остіні стала для гонщика вже п'ятдесятою. Він першим проїхав усі 56 гоночних кіл, а цьогорічні змагання серії Гран-прі у США взагалі побили рекорд відвідуваності, котрий тримався з 2012-го року. Варто відзначити, що цьогоріч знаменитий автодром «Формули-1» відвідали більше чверті мільйона глядачів.

Найкращим британець став і на початку 19-го етапу у Мексиці. Важливо додати, що до завершення Чемпіонату «Формули-1» залишається ще дві гонки – це змагання у Бразилії 13-го листопада та в Об'єднаних Арабських Еміратах 27-го листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео