Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чемпіонат з баскетболу почався для України невдало

254329 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 вересня розпочався міжнародний чемпіонат з баскетболу “Євробаскет-2015”. Перша гра для України, яка проводилася у Ризі, закінчилася поразкою — українські спортсмени поступилися перемогою литовській команді з мінімальним відривом.

Зараз проходить міжнародний чемпіонат з баскетболу “Євробаскет-2015”. Згідно результатам жеребкування, Україна бере участь у чемпіонаті у складі групи D. Перший поєдинок українці вже відіграли: гра з найсильнішою командою групи закінчилася поразкою українських баскетболістів. Щоправда, поразка була мінімальною: команди закінчили з рахунком 68:69.

Капітан команди Кирило Фесенко не вважає цей програш приводом засмучуватися, оскільки гра була проведена на високому рівні. За словами Фесенка, потенціал українських баскетболістів з кожним роком зростає і вітчизняним спортсменам є що показати на чемпіонаті.

6 вересня українській команді доведеться зустрітися ще з Чехією, а наступного дня — з Естонією. Усі ігри першого етапу змагань Україна проводитиме у Ризі. Серед інших країн у яких змагаються світові баскетболісти — Франція, Німеччина, Чехія і Хорватія.

За прогнозами букмекерів, перемогу у чемпіонаті здобуде команда Франції. Чималі шанси є також в Іспанії та Сербії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео