Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Баскетболісти вшановуватимуть захисників України

Баскетболісти вшановуватимуть захисників України
84945 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер національний Гімн Української держави може лунати перед стартом баскетбольних матчів. Бажання ввести подібну шанобливу традицію виявила Федерація баскетболу України, акцентувавши увагу широкого загалу на тому факті, що вшанування тих воїнів-патріотів, котрі наразі знаходяться у найгарячіших точках нашої країни, стане вагомою підтримкою їхнього щоденного подвигу.

Як зазначили представники ФБУ, усіляко підтримувати українські спортсмени повинні не тільки бійців Збройних Сил України, а й тих представників мирного населення, котрі, нажаль, наразі знаходяться у самому центрі військового конфлікту між нашою державою та Російською Федерацією, але, незважаючи на це, не припиняють запеклу боротьбу за омріяні незалежність і суверенність України.

Представники Федерації додали, що вже звернулися до кожного гравця та тренера нашої країни із закликом розпочинати свої баскетбольні матчі Гімном України і цим простим, але зрозумілим мільйонам громадян, жестом продемонструвати єдність та солідарність з усіма українськими патріотами і водночас – співчуття та скорботу до усіх загиблих під час кровопролитних російських атак.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео