Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​В США поліцейські заарештували зірку НБА

​В США поліцейські заарештували зірку НБА
224228 ПЕРЕГЛЯДІВ

Резонансне затримання відомого спортсмена сталось у Сполучних Штатах Америки. У штаті Каліфорнія правоохоронці затримали екс-зірку Національної баскетбольної ліги Денніса Родмана. Його підозрювали у кермуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією поліцейських, спочатку вони помітили дивну поведінку колись відомого баскетболіста. Згодом 56-річний екс-баскетболіст не зміг пройти освідчення на наявність алкоголю в крові.

Як наслідок, спортсмена було затримано. Він перебував у в’язниці протягом семи годин. Опісля його було відпущено.

Варто зауважити, що це був далеко не перший випадок, коли Денніса Родмана помітили у стані алкогольного сп’яніння. Подібна ситуація трапилась у 1999 році. Тоді він так само був заарештований через зловживання алкоголем.

Цікаво, що про незвичну поведінку баскетболіста свого часу розповідав актор та шоумен Норм Макдональд. Він, зокрема, згадав, що напередодні гри між “Буллс” та “Нікс” він зловживав алкоголем та наркотиками. Але, незважаючи на це, за його словами, Денніс Родман демонстрував блискучу гру на паркеті, зробивши 19 підборів за 41 хвилину.

Теги: екс-зірка національної баскетбол, норм макдональд

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео