Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тайсон Ф’юрі опинився у центрі допінгового скандалу

Тайсон Ф’юрі опинився у центрі допінгового скандалу
162341 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британський боксер Тайсон Ф'юрі - чемпіон світу за версіями «WBA», «WBO» та «IBO» у суперважкій вазі – потрапив до чергового скандалу. Виявляється, у 2015-му році допінг-проби Ф'юрі, взяті Британським антидопінговим агентством, продемонстрували позитивний результат. Тоді британець заявив, що заборонений надролон, знайдений у крові Тайсона, потрапив до його організму через раніше вживані неякісні харчові добавки. І, за словами Ф'юрі, Британське антидопінгове агентство з боксером погодилося.

Про знахідку установи стало відомо тільки зараз. Опублікування матеріалу щодо цього у ЗМІ обурило скандального спортсмена, котрий вважає, що інформація про його позитивні допінг-проби не мала вийти за межі Агентства. Тому наразі Тайсон має намір судитися за порушення його конфіденційності з вищезазначеною антидопінговою установою.

Українець Володимир Кличко, котрий усе ще чекає на підтвердження з боку команди Ф'юрі дати бою-реваншу в англійському Манчестері, висловив...занепокоєння результатами Агентства, оскільки через виявлення у крові Тайсона надролону, британського чемпіона можуть позбавити його титулу та поясів. А такий «реванш» Володимира не влаштовує жодним чином.

Цікаво, що Пітер Ф'юрі – тренер і рідний дядько Тайсона – заявив про те, що бій між його племінником та Кличком може відбутися вже наприкінці цьогорічного вересня. Сам боксер дуже сподівається на те, що українець-таки поверне свої пояси і титул, оскільки британець вже «по горло ситий власним чемпіонством». Володимир на це відреагував досить спокійно, зауваживши, що через такі заяви свого опонента українцеві соромно перед світом професійного боксу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео