Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дата бою-реваншу Кличко-Ф’юрі нарешті підтверджена

Дата бою-реваншу Кличко-Ф’юрі нарешті підтверджена
135364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже 29-го жовтня поточного року світ побачить довгоочікуваний та, без сумнівів, видовищний двобій двох культових боксерів – українця Володимира Кличка та британця Тайсона Ф'юрі. Дату бою-реваншу нарешті підтвердив Пітер Ф'юрі – дядя скандального спортсмена та, за сумісництвом, його рідний дядько.

Поєдинок із Тайсоном вже завдав чимало моральних клопотів українській стороні. Запланований на цьогорічний липень, бій зірвався через травму британця, після чого його команда усіляко відмовлялася коментувати будь-які подробиці щодо наступної дати двобою. Не здобув підтвердження й кінець листопаду 2016-го, котрий спортивні аналітики вважали найбільш вірогідним періодом проведення україно-британського реваншу. Крім того, масла у вогонь підливав і сам Ф'юрі, не соромлячись роздувати навколо своєї персони штучні скандали, ображуючи свого суперника – екс-чемпіона Володимира Кличка – та розпалюючи ворожнечу між таборами українських та британських фанатів боксу.

Варто відзначити, що свою підготовку у тренувальному таборі до двобою-реваншу Тайсон почне вже 15-го серпня. Напередодні цієї події боксер в котрий раз спробував привернути увагу громадськості до своєї особистості, написавши на сторінці власного акаунту в соціальній мережі, що «прийшов час леву показати леопардам, хто у джунглях – справжній Король».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео