Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тайсон Ф’юрі має намір нокаутувати Володимира Кличка

Тайсон Ф’юрі має намір нокаутувати Володимира Кличка
243449 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обіцяний британським боксером Тайсоном Ф'юрі сьогоднішній старт його тренувань перед нарешті підтвердженим жовтневим двобоєм з колишнім чемпіоном – українським боксером Володимиром Кличком – все-таки відбувся. Скандальний спортсмен розпочав тренуватися і, за його словами, почуває себе «відмінно для того, аби перемогти будь-кого».

Але зараз на горизонті Тайсона видніється лише одна постать. І належить вона українському екс-чемпіонові, котрий із нетерпінням очікує поєдинку 29-го жовтня у Манчестері, аби вибороти усі виграні у нього британцем рік тому пояси та титули. Сам Ф'юрі неодноразово казав про те, що дуже втомився від чисельних трофеїв, отриманих у результаті перемоги над українським боксером, і тому був би радий їх нарешті позбутися. Проте, спортсмен-скандаліст вкотре за останній час змінив власну думку про це і тепер планує просто знищити Кличка під час майбутнього спільного бою-реваншу.

Як заявляє сам Тайсон, він знову поб'є українського боксера. І цього разу перемога дістанеться британцеві значно легше через велику кількість різноманітних спортивних стратегій, які Ф'юрі має намір опрацювати під час нарешті розпочатих тренувань.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео