Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Непереможний американський боксер розкритикував діючих чемпіонів рингу

Непереможний американський боксер розкритикував діючих чемпіонів рингу
162551 ПЕРЕГЛЯДІВ

28-річний Джаррелл Міллер – непереможний американський професійний боксер у суперважкій вазі та вправний кікбоксер – жорстко розкритикував своїх колег по боксерському рингу Тайсона Ф'юрі й Ентоні Джошуа.

Першого з двох діючих британських чемпіонів у ідентичній Джарреллу ваговій категорії американець назвав «слабкою бездарністю, котра не здатна розколоти власним ударом навіть горіх». Більш лояльно містер Міллер виказався на адресу 26-річного афроамериканця Ентоні Джошуа, зазначивши, що боксер володіє «скляним підборіддям» та «схожий на робота через власну скованість на ринзі».

Але, з точки зору Джаррелла, саме Ентоні являє собою потенційно цікавого суперника, оскільки він знає, що таке програш через численні поразки у спарингах, любительських та професійних двобоях ще на початку своєї боксерської кар'єри. Містер Міллер вважає власний джеб у рази кращим, ніж в Ентоні, та акцентує увагу на тому, що вміє робити все, аби нещадно й швидко нокаутувати суперника.

Цікаво, що, хоча Джаррелл і назвав кандидатуру юного Джошуа своїм найочікуванішим суперником, непереможний боксер не проти перемогти й скандального британця Тайсона Ф'юрі. За словами афроамериканця, перемога Тайсона у поєдинку з українським чемпіоном Володимиром Кличком особисто для нього стала великим сюрпризом і незрозумілим фіналом бою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео