Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скандальний Тайсон Ф’юрі позбавлений боксерської ліцензії

Скандальний Тайсон Ф’юрі позбавлений боксерської ліцензії
217091 ПЕРЕГЛЯДІВ

І все-таки це сталося: спортивна ліцензія 28-річного британського боксера, без новини про скандальну витівку якого протягом року не обходилася жодна спортивна хроніка світу, тимчасово призупинена. Виною цьому – метаболіт кокаїну, тест на вміст якого в організмі Тайсона Ф'юрі виявився позитивним. Тож важковаговик не зможе боксувати до того моменту, поки відповідне розслідування не буде завершено.

 

Цікаво, що за добу до позбавлення боксерської ліцензії британець відмовився від власних чемпіонських титулів та поясів, пояснивши це своїм бажанням сконцентруватися на лікуванні. Нагадаємо про те, що боксеру був діагностований біполярний розлад – серйозна психічна хвороба, котра характеризується надзвичайно різкими змінами настрою, частими депресіями та схильністю хворого до самогубства.

Вперше серйозні симптоми біполярного розладу в Тайсона помітив його дядько і тренер Пітер, котрий наполіг на тому, щоб Ф'юрі відвідав психотерапевта. Відбувалося це восени поточного року у процесі підготовки боксера до бою-реваншу з українцем Володимиром Кличком.

Наразі відомо, що свої боксерські титули опальний британець має намір повернути наступного року, вийшовши на ринг проти дійсно могутнього суперника.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео