Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Третій раунд Ліги чемпіонів розпочнеться протистоянням України та Швейцарії

Третій раунд Ліги чемпіонів розпочнеться протистоянням України та Швейцарії
189236 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже сьогодні, 26-го липня, футбольних фанатів очікує феєрична спортивна подія, у рамках якої донецький «Шахтар» змагатиметься зі швейцарським колективом «Янг Бойз» за право продовжити запеклу боротьбу у престижній Лізі чемпіонів.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека зазначив, що недооцінювати швейцарців не можна в жодному разі. За його словами, гравці «Янг Бойз» дуже сильні, витривалі та професійні, тому «Шахтареві» доведеться дуже постаратися, аби перемогти суперника у двох поєдинках і перейти до наступного кваліфікаційного кола Ліги чемпіонів.

Варто відзначити, що футбольні опоненти донецьких футболістів вже отримали першу перемогу у цьогорічному Чемпіонаті. Сталося це три дні тому, коли з рахунком 2:0 швейцарці розгромили «Санкт-Галлен». Сьогоднішній поєдинок, до речі, проходитиме на території українців – у Львові, тому спортивні оглядачі вважають, що «Янг Бойз» виберуть тактику повної адаптації до нових спортивних умов і будуть чекати слушної миті, аби забити гол у ворота «Шахтаря».

Друга гра між українськими та швейцарськими спортсменами відбудеться вже 3-го серпня.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео