Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Допомогти визначити переможця у шаленому чоловічому запливі на 10 кілометрів допоміг…фотофініш

Допомогти визначити переможця у шаленому чоловічому запливі на 10 кілометрів допоміг…фотофініш
135334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Змагання серед чоловіків у запливі на неймовірну десятикілометрову дистанцію виявилися чи не найбільш запеклими за усі дні цьогорічних Олімпійських ігор у Бразилії, оскільки, аби справедливо присудити перше, друге та третє місця, суддям цілих два рази довелося застосувати фотофініш.

Найкращі - і парадоксально однакові до мілісекунди – технічні результати у змаганнях продемонстрували спортсмени з Нідерландів та Греції Феррі Веєртман і Спірос Янніотіс. Лише використавши фотофініш, олімпійські судді змогли побачити, що від омріяної перемоги та першого місця грецького плавця відділила одна-єдина миттєвість, через що золоту медаль у категорії чоловічого запливу на десять кілометрів отримав голландець Веєртман.

Знадобився фотофініш і для визначення володаря «бронзи». Запекла боротьба, котра тривала між французом Марком-Антуаном Олів'є та китайцем Люнем Цзу, знову закінчилася однаковими результатами. Проте, ретельний перегляд суддями запливу спортсменів все-таки продемонстрував перевагу француза. Таким чином, до переможної трійки чоловічого десятикілометрового запливу увійшли Нідерланди, Греція та Франція.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео