Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні розпочалось друге коло Чемпіонату з футболу

В Україні розпочалось друге коло Чемпіонату з футболу
194439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перший тур у другому колі видовищного Чемпіонату України з футболу та, за сумісництвом, вже 12-й тур загальної кваліфікації стартує завтра, 22-го жовтня, з поєдинку львівських «Карпат» та каменської «Сталі». Також у цей день футбольних вболівальників чекатиме спортивне протистояння луцької «Волині» та «Дніпра».

А 23-го жовтня у рамках другого кола Чемпіонату відбудуться одразу чотири поєдинки, під час яких за пальму першості змагатимуться київське «Динамо» з «Олександрією», донецький «Олімпік» з луганською «Зорею», кропивницька «Зірка» з донецьким «Шахтарем» та одеський «Чорноморець» з полтавською «Ворсклою».

Варто відзначити, що переможцями 11-го – завершального для першого кола – туру Чемпіонату стали «Олександрія» (котра перемогла каменську «Сталь» з рахунком 2:0), луганська «Зоря» (отримавши перемогу над луцькою «Волинню» - також 2:0) та кропивницька «Зірка» (перегравши полтавську «Ворсклу» - 2:0).

Нічиєю, у свою чергу, завершилися двобої команд «Олімпік» - «Шахтар», «Чорноморець» - «Динамо» та «Карпати» - «Дніпро». Рахунок після кожної гри вищезазначених футбольних колективів незмінно складав 1:1.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео