Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

3-й тур Ліги Європи УЄФА: український тріумф та вісім нічиїх

3-й тур Ліги Європи УЄФА: український тріумф та вісім нічиїх
30219 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже в 46-й раз (для європейського футболу) та увосьме – під назвою Ліги Європи УЄФА – світ вболіває за улюблені футбольні клуби, фінальний матч турніру за участі яких відбудеться у стокгольмській Сольні. Цьогоріч спортивний захід сезону 2016/2017 розпочався у кінці червня, а закінчиться 24-го травня наступного року. І хоча 3-й тур групової стадії Ліги відгримів ще 20-го жовтня, спортивна спільнота продовжує палко обговорювати його результати.

Перемогами у напружених футбольних двобоях туру відзначилися 16 клубів: по одному голу у ворота суперників забили німецький «Шальке» (російському «Краснодару»), французький «Ніцца» (австрійському «Зальцбургу»), чеський «Спарта» (ізраїльському «Хапоелеві»), італійський «Інтер» (англійському «Саутгемптону»), нідерландський «Фейєноорд» (луганському «Зорі») і французький «Сент-Етьєн» (азербайджанському «Габалі»).

Двома голами відзначилися азербайджанський «Карабах», російський «Зеніт», ізраїльський «Маккабі», румунська «Астра» та бельгійський «Генк», трьома – італійський «Фіорентіна» і швейцарський «Янг Бойз». Вражаючі чотири м'ячі забили англійський «Манчестер Юнайтед» та грецький «Олімпіакос», а неймовірні п'ять – тільки донецький «Шахтар», вщент розгромивши бельгійський «Гент», команда котрого залишила футбольне поле, так і не відкривши рахунку зі свого боку.

Внічию закінчилися спортивні двобої між «Сельтою» та «Аяксом», «Стандардом» і «Панатінаїкосом», «Коньяспором» і «Брагою», «Стяуа» та «Цюрихом», «Османліспором» та «Вільяреалом», «Майнцом» та «Андерлехтом», «Ромою» й «Аустрією» та віденським «Рапідом» і «Сассуоло».

Четвертий тур Ліги Європи УЄФА розпочнеться 3-го листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео