Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ФК «Сандерленд» - цьогорічний антирекордсмен Чемпіонату Англії

ФК «Сандерленд» - цьогорічний антирекордсмен Чемпіонату Англії
137590 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заснований ще у 1879-му році, професійний англійський футбольний клуб «Сандерленд» є одним із найстарших ФК Англії. З 2016-го року його головним тренером є 53-річний шотландець Девід Мойєс, котрий після завершення власної успішної футбольної кар'єри не менш вдало розпочав тренерську діяльність, триразово отримавши за неї відзнаку від Асоціації футбольних тренерів Англії як найкращий тренер (у 2003-му, 2005-му та 2009-му роках).

Проте, на цьогорічному футбольному Чемпіонаті Англії досвідчений та колоритний «Сандерленд» не припиняє пасти задніх: в останньому на сьогоднішній день своєму поєдинку на спортивних змаганнях клуб поступився перемогою ще одним англійським професіоналам – футболістам з «Арсеналу», котрі забили у ворота «Сандерленду» одразу чотири м'ячі і, тим самим, змістили своїх суперників у кінець турнірної таблиці – аж на 20-те місце. Таким чином, «Сандерленд» наразі є антирекордсменом Чемпіонату Англії з футболу, маючи у своєму активі лише два очки та цілих 13 голів у власних воротах. І ці результати, нажаль, найгірші за всю історію футбольної Прем'єр-ліги Англії.

Трійка ж лідерів Чемпіонату наразі виглядає наступним чином: на першому місці – «Арсенал» з 23-ома очками, на другому – «Манчестер Сіті» (20 пунктів), а на третьому – «Ліверпуль» з ідентичною кількістю очок, проте, меншою кількістю забитих голів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео