Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Ліга чемпіонів: німецький розгром “Бешикташа”, мир між топ-клубами

​Ліга чемпіонів: німецький розгром “Бешикташа”, мир між топ-клубами
196861 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учора відбулись два поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Головним матчем вівторкового вечора стала зустріч між“Челсі” та “Барселоною”. Обидва колективи успішно виступають у власних чемпіонатах. Однак вони також мають не меш великі амбіції щодо здобуття головного клубного трофею Європи.

Першими пішли в атаку гравці лондонського клубу, які активно створювали небезпечні епізоди біля воріт каталонців. Та найбільше давали роботи голкіперу гостей гравці “Челсі” Еден Азар та Вілліан. Стійка двічі рятувала “блаугранас” від забитого іменитим бразильцем голу. Тим паче. Що колишній гравець “Шахтаря” намагався постійно пробивати на силу, аби завдати удару. Та все ж, забитих м’ячів глядачі стадіону “Стенфорд Брідж” так і не побачили. Тож з нульовим рахунком команди пішли на перерву.

У другій сорокап’ятихвилинці ініціативу вже перейняли гості з Каталонії. Та все ж, під час створення атак їм не вистачало точного і результативного завершення. Лондонці, відчувши слабинку суперника, поступово відводили м’яч на центр поля. І це дало результат – дует Азар-Вілліан приніс свято на британський стадіон: перший з кутового зумів віддати філігранну передачу, ну а екс-гірник зумів відзначитись першим забитим м’ячем. Після пропущеного голу “Барселона”все таки згадала за свій стиль гри – тотальну перевагу на полі. Це допомогло каталонцям зрівняти рахунок у зустрічі – Іньєста скористався помилкою Крістенсена, віддав пас на Мессі. А футбольному генію не залишалось нічого, як влучити у ворота - 1:1. Після цього моментів не виникало – команди догравали матч.

Тим часом у Мюнхені місцева “Баварія” просто познущалась з турецького “Бешикташу”. Протягом першого тайму, здавалось би, нічого катастрофічного не сталось: “орли” поступались німцям з мінімальним результатом – 1:0. Та у другій частині поєдинку сталась справжня гольова феєрія. Щоправда, лише у бік вріт турецького клубу. Чотири голи на свій рахунок записали Мюллер, Коман та Левандовскі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео