Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роналдіньо припускає можливість відновлення кар’єри

Роналдіньо припускає можливість відновлення кар’єри
163028 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Брат всесвітньо відомого футболіста, який виконує функції його агента, повідомив, що Рональдіньо може продовжити спортивну кар'єру в рамках допомоги відновлення бразильського клубу «Шапекоенсе», гравці якого загинули в авіакатастрофі на початку тижня, прямуючи на матч фіналу Кубку Південної Америки.

     Наразі агент повідомив, що Рональдіньо готовий допомогти команді, в тому числі й почати виступати у складі клубу, якщо від керівництва надійде така пропозиція. Також відродити кар'єру гравця у разі запрошення погодився й відомий аргентинський футболіст Хуан Рікельме.

     Нагадаємо, після трагедії, у якій загинули майже всі гравці команди, світова футбольна спільнота виразила співчуття родинам та близьким загиблих: майже усі матчі, які відбувалися цього тижня, починалися з хвилини мовчання та проходили з чорними пов'язками на формах гравців, в тому числі, й поєдинок ¼ фіналу Кубку України «Дніпро» - «Ворскла». Також відомі діячі світового футболу залучилися до допомоги рідним загиблих та пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби зберегти ім'я «Шапекоенсе», зокрема два найкращих футболісти світу сучасності – Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі – пожертвували на двох тринадцять мільйонів доларів.

     Зазначимо, через декілька днів після авіакатастрофи клуб «Атлетіко», з яким мав зіграти «Шапекоенсе» за кубок Судамерікана, запропонував керівництву турніру та футбольним організаціям вшанувати пам'ять загиблих футболістів та визнати «Шапекоенсе» переможцем Кубку Південної Америки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео