Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем'єр-Ліга йде на зимові канікули

Прем'єр-Ліга йде на зимові канікули
190234 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Українське дербі "Динамо" - "Шахтар", яке відбулося 12 грудня у Києві, офіційно закрило першу половину Чемпіонату України з футболу сезону 2016/2017 року. Команди пішли на зимову перерву, тож ми підбиваємо підсумки першого кругу національної першості.

     Беззаперечний лідер турнірної таблиці донецький "Шахтар" відправився на канікули з планами лише стосовно весняної частини Ліги Європи. В УПЛ гірники мають фору у тринадцять очок, а кубкова гра з "Полтавою" досі не визначена у даті, тож донеччани можуть досить спокійно провести міжсезонну перерву.

     Не так радісно відправилися на канікули динамівці. При великому відставанні від першого місця дехто навіть поговорює вже, що киянам більш доречним буде думати вже про те, як зберегти срібні медалі. Дійсно, на Сергія Реброва чекає великий обсяг роботи, і, ймовірно, команда зазнає значних змін у складі — принаймні цього чекають вболівальники.

     Луганська "Зоря", покинувши Кубок та Лігу Європи, повністю сконцентрувала свою увагу на внутрішньому чемпіонаті, тим більше, що в останніх матчах команда зазнала значної втрати очок. Тепер підопічні Юрія Вернидуба кинуть усі сили на те, аби наступного року знов потрапити до єврокубків, та наразі мають усі шанси це зробити. Перемога ж у останньому турі й взагалі дала шанс на потрапляння до Ліги Чемпіонів — різниця між "Динамо" та "Зорею" становить лише три очки.

     Відкрита й боротьба за останню путівку до зони єврокубків — борються за неї наразі "Олександрія" та "Олімпік", різниця між якими після 18 туру становить лише одне очко.

     Що стосується зони вильоту з УПЛ, то тут зміна лише одна — вихід "Дніпра" з двійки претендентів на пониження. Тепер 11 місце посідає "Волинь", в якої 10 очок, а на 12 розташувалися "Карпати" - 5 балів. "Дніпро" після серії невдач знов почав набирати очки, тож тепер з 12 пунктами посідає 10 місце.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео