Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Збірні України з футболу змінюють графік міжсезоння

Збірні України з футболу змінюють графік міжсезоння
190315 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Графіки ігор національних збірних України з футболу у наступному році досить сильно будуть відрізнятися від минулорічних – про це вже повідомив віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко. Втім, нововведення не торкнуться головної команди, а будуть задіяні лише для молодіжних складів.

     Причиною таких змін став переїзд молодіжних команд до Туреччини на час зимових зборів. Раніше українські футболісти тренувалися в Росії, однак, після початку збройної агресії, змінили дислокацію. В Туреччині у 2015-му році команди зіграли досить багато матчів, однак в цьому році їх кількість значно зменшиться з причини того, що запропоновані Туреччиною змагання, в яких можуть прийняти участь молодіжні збірні, співпадають з початком зборів у клубах Української Прем'єр-ліги, тож більшість гравців основних складів будуть задіяні на тренуваннях своїх команд.

     Під час зібрання Дитячо-юнацької футбольної ліги України Вадим Костюченко висловив думку, що доречніше гравцям буде готуватися разом з командами до офіційних матчів, а їхати на змагання, як, наприклад, Antalya Cup, другим складом сенсу майже немає. Також Костюченко припустив можливість провести збори 2017-го року на території України – за місцем дислокації гравців основних складів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео