Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Час змін для київського «Динамо»

Час змін для київського «Динамо»
108859 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Не встигли фанати столичного клубу змиритися з тим, що свою професійну кар'єру закінчив Олександр Шовковський, як на них чекала нова звістка – Олег Гусєв покидає «Динамо». Деякий час цю інформацію вважали вигаданою, але згодом керівництво команди та сам футболіст підтвердили чутки. При цьому, Гусєв зазначив, що єдина українська команда, за яку він хотів би грати – це саме «Динамо», тож очікувати, що він з'явиться у складі когось з УПЛ, не варто.

     Таким чином, анонсований вже неодноразово експертами час змін для київського «Динамо», мабуть, розпочався. Виліт з єврокубків ще на стадії групового етапу, відставання від лідеру у 13 очок в УПЛ; тільки у Кубку України можна розраховувати на перемогу, тож міняти щось, дійсно настала пора.

     Як сказав Сергій Ребров, міняти треба або тренера, або гравців, і представив цей вибір Григорію Суркісу, який визначився, що залишається тренер. Тож тепер фанати з цілком зрозумілих причин будуть чекати на оновлення складу, і доки трансфери ще не почалися, «Динамо» вже дає зрозуміти, що деяких гравців з наступного сезону ми можемо не побачити. Так, майже стовідсотково команду покине Олександр Гладкий, який за один сезон в «Динамо» провів лише одинадцять матчів.

Домагой Віда цілком ймовірно може покинути столичний клуб вже цієї зими, і вже має конкретні пропозиції. Жодних сумнівів в тому, що по досягненню домовленості, трансфер відбудеться, немає, насамперед через те, що Сергій Ребров зробив ставку на молодих футболістів та поступово вводить їх до основного складу. Хорватом цікавляться в Італії, а «Наполі» навіть встигли висловити свій інтерес в дії, направивши заявку на футболіста.

З тих же причин можемо не побачити ми й Андрія Ярмоленка, хоча його агент наразі каже, що пропозицій не надходило. Втім, трансферне вікно досить довге, тож інтерес з європейських команд обов'язково буде, і цим шансом Ярмоленку треба скористатися.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео