Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ла-ліга. 21-й тур. “Алетико Мадрид” на виїзді перемагає “Ейбар”

Новини спорт: Ла-ліга. 21-й тур. “Алетико Мадрид” на виїзді перемагає “Ейбар”
211835 ПЕРЕГЛЯДІВ

На тижні “Атлетико” вилетів із Кубка Короля і тепер міг повністю зосередитися на Прімері. 


На тижні “Атлетико” вилетів із Кубка Короля і тепер міг повністю зосередитися на Прімері. Звісно поки не відновиться Ліга Чемпіонів.
У рамках чергового туру іспанської Прімери команда Дієго Сімеоне вирушила в “Ейбар”, де на момент початку матчу були дуже складні погодні умови. Практично цілий день йшов дощ, і поле Іпуруа перетворилося у щось, більш нагадує українські стадіони часів суворої осені.
Зазвичай настільки важкі умови б’ють по більш класній команді, яка апріорі повинна демонструвати техніку, щоб добитися результату. Однак “Атлетико” - не сама типова команда в цьому плані. Матрацники можуть взяти своє навіть без зайвих ігрищ в технічну майстерність. Тому гол Грізманн, забитий вже на шостій хвилині, зустрічі мало кого здивував. Рауль Гарсія катнув м’яч Антуану, що знаходиться вже в чужій штрафній, і нападаючий без проблем низом пробив Ірурета. І пухке поле не зуміло завадити Матрацникам організувати даний маневр.
Більше того, гості не стали відкладати нарощування результативної переваги і вже в середині першого тайму Манджукіч за дві хвилини зумів довести рахунок до розгромного. Для початку Маріо замкнув передачу Грізманн з лівого флангу, а трохи пізніше скористався помилкою Абрахама, від грудей якого м’яч дістався хорватському нападаючому. Все, що залишалося зробити Манджукічу - це пробити Ірурета. Проблем з цим завданням у форварда, зрозуміло, не виникло.
На цьому, за великим рахунком, футбол закінчився. Господарям стало ясно, що позитивного результату в цій зустрічі їм не бачити, а гості не збиралися викладатися, щоб зробити рахунок ще більш великим. Все це в контексті складного поля попросту вбило футбол.
Лише на останніх хвилинах основного часу господарі зуміли зрівняти рахунок. Пьоваккарі головою замкнув навіс Сауля Берхона з лівого флангу. Італійський нападаючий в свою чергу здорово зіграв на випередження, впевнено пішовши від Сікейра і Годіна, які чергували в своїй штрафній. І, мабуть, цей гол можна назвати справедливим. Все-таки, “Ейбар” виглядав не настільки погано, щоб програти з розгромним рахунком.
“Атлетико”, незважаючи на складні умови проведення поєдинку, цілком впевнено перемагає в “Ейбарі”, набираючи чергові три очки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео