Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Ліга чемпіонів: розгромний початок стадії плей-оф

​Ліга чемпіонів: розгромний початок стадії плей-оф
248971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього тижня для футбольних уболівальників розпочалось справжнє футбольне свято – на європейські стадіони повернулась Ліга чемпіонів УЄФА. Протягом вівторка-середи фанати гри мільйонів побачили чотири яскраві поєдинки.

Особливо почалась ця стадія битвою титанів – на туринському “Juventus Stadium” місцевий “Ювентус” зіграв з англійським “Тоттенхемом”. Для англійців цей матч розпочався дуже погано – протягом 10 хвилин гравець “Старої Синьйори” Гонсало Ігуаїн встиг двічі засмутити уболівальників “шпор”. Спочатку він пробив у дальній кут воріт лондонців, а потім реалізував одинадцятиметровий удар. До слова, Гонсало мав нагоду стати автором хет-трику. Та під кінець зустрічі він не зумів забити пенальті. Та під час матчу стало зрозуміло, що британці не збираються здаватись. Так, на 35 хвилині забивний бомбардир Гаррі Кейн з гострого кута відквитав один м’яч. А у другій сорокап’ятихвилинці автор геніальних пасів Крістіан Еріксен став автором другого голу у ворота легендарного Джанлуїджі Буффона. 2:2 – і ім’я переможця двобою визначиться у матчі-відповіді, який відбудеться на “Уемблі”.

В іншому вівторковому матчі лідер чемпіонату Англії “Манчестер Сіті” не залишив шансів швейцарському “Базелю”. Чотири голи у ворота господарів поля відвантажили Сілва, Гюндоган та Кюн Агуеро. За схожим сценарієм у гостям зіграв інший представник Англійської Прем’єр-ліги – “Ліверпуль”. У Португалії “мерсисайдці” розгромили місцевий “Порту” з карколомним рахунком – 0:5. Відзначились голами Мане, Салах та Фірміно.

А окрасою вечора середи став матч грошовитих грандів – мадридського “Реалу” та паризького “ПСЖ”. Найсильніше протистояння цієї стадії привернуло увагу багатьох уболівальників. Матч розпочався неприємно для “вершкових” – дорогі парижани відкрили рахунок у зустрічі. Реалізував небезпечну нагоду Рабьо. Та мадридські уболівальники дали зрозуміти, що грошовитих суперників з грізним ім’ям можна здолати. І лідер команди – Кріштіану Роналду допоміг мадридцям здолати ПСЖ. Так, Роналду спочатку скористався помилкою голкіпера французької команди. А потім реалізував пенальті – 2:1. А потроїв результат Марко Асенсіо – 3:1 – і нажвадлива перемога “Реалу” перед зустріччю у Парижі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео