Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Медальний покер борців-вільників на молодіжній першості України-2019

Медальний покер борців-вільників на молодіжній першості України-2019
56820 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 25-го по 28-е березня у Харкові відбулася першість України-2019 з вільної боротьби серед молоді. Не залишилися на змаганнях у першій столиці України без нагород й студенти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Загалом наші борці-вільники здобули чотири медалі – одну срібну та три бронзові.

Найкращий результат серед представників нашого Університету показав студент другого курсу факультету фізичної культури і спорту Олександр Хомич, який змагався у ваговій категорії до 74 кг. Провівши п’ять важких сутичок, він виграв чотири з них поспіль і лише у фіналі поступився своєму колезі по збірній Львівщини Євгену Дубовому і став володарем «срібла».

Ще одну нагороду у турнірі представників сильної статі завоював студент другого курсу факультету туризму Тарас Ципук, який посів третє місце у ваговій категорії до 97 кг. У півфіналі він поступився своєму земляку Данилові Стасюку, але зумів перемогти у «бронзовій» сутичці.

Дві нагороди молодіжної першості України здобули й наші дівчата. Студентки першого курсу факультету педагогічної освіти Вікторія Бабіцька та Христина Тимофіїв, які боролися у вагових категоріях до 55 кг і 59 кг відповідно, зійшли на «бронзову» сходинки медального подіуму.

Тож вітаємо спортсменів, їхніх тренерів – старших викладачів Ростислава Первачука і Юлію Стельмах, та увесь колектив кафедри атлетичних видів спорту (завідувач – доцент Федір Загура) з успішним виступом та бажаємо нових спортивних досягнень.

 

http://ldufk.edu.ua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео