Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Представник дніпровського СК «Дзюдо-80» Нодар Мачутадзе завоюав срібна медаль на Кубку Європи 2019 з дзюдо у Хорватії.

Представник  дніпровського СК «Дзюдо-80» Нодар Мачутадзе завоюав срібна медаль  на Кубку Європи 2019  з  дзюдо у Хорватії.
170121 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 квітня у хорватському місті Дубровник відбувся Кубок Європи – 2019 з дзюдо. Всього в цих змаганнях взяли участь 235 спортсменів з 25 країн чотирьох континентів світу. У складі збірної України дві медалі виграли і представники дніпровського дзюдо - Нодар Мачутадзе і Руслана Булавіна. 
Починає набирати форму після піврічної паузи один з лідерів українського дзюдо важкої ваги, представник дніпровського спортивного клубу «Дзюдо-80» Нодар Мачутадзе. Цього року наш дзюдоїст вперше стартував на початку березня на European Open в Варшаві, але зміг проборотися там тільки два кола. І ось через шість тижнів дніпрянин відмінно виступив у Дубровнику. У ваговій категорії 100+ Нодар виграв чисто у француза Седріка Медойє, голландця Стефана Ван Кампена, ще у одного француза Седріка Сейлло, а в бойовому фіналі поступився британцеві Крістоферу Шеррінгтону. И таким чином завойював срібну медаль Кубку Європи – 2019.
Нагадаємо, що тренують Нодара Мачутадзе тренери СК «Дзюдо-80» Анатолій Пиріг і Анатолій Дрога.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність», який завжди підтримує наш клуб і талановитих спортсменів щиро вітає Нодара Мачутадзе і його тренерів з нагородою і бажає подальших успіхів.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео