Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Серена Вільямс тріумфально захистила титул Першої ракетки світу

Серена Вільямс тріумфально захистила титул Першої ракетки світу
162209 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже 22-й турнір серії «Гренд Слем» підкорився талановитій афроамериканці Серені Вільямс. Культова тенісистка не тільки вирвала перемогу у своєї титулованої німецької суперниці Анжелік Кербер, а й таким чином символічно помстилася їй за прикру поразку своєї старшої сестри Вінус, отримавши після цього рекордний у своїй спортивній кар'єрі – сьомий – престижний кубок Уїмблдон.

Напружений двобій афроамериканки та німкені розгортався за дуже цікавим сценарієм, оскільки перевагу у різні моменти тенісного поєдинку отримували по черзі то Серена, то Анжелік. Напередодні фіналу німецька спортсменка зауважила, що не боїться виступати проти міс Вільямс, оскільки вже має необхідний для цього досвід. Але Серена все ж таки довела власну непохитність вражаючою ігровою стратегією, додавши після завершення фіналу, що дуже важко працювала, аби досягти таких неймовірних результатів у тенісі.

Варто відзначити, що сьома перемога в Уїмблдоні дозволила афроамериканці наздогнати попередній рекорд спортсменки Штефі Граф, чиї результати до тріумфу Серени у світі тенісу вважались недосяжними.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео