Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські тенісисти впевнено крокують до перемог у «US Open-2016»

Українські тенісисти впевнено крокують до перемог у «US Open-2016»
216613 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на той сумний факт, що друга ракетка України Олександр Довгополов був змушений покинути тенісний корт Відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Америки з тенісу через отриману травму, а українка Катерина Козлова, давши бій культовій спортсменці Вінус Вільямс, гідно програла їй у важкому трисетовому поєдинку, українські тенісисти не здаються та продовжують свій тріумфальний шлях до омріяного Кубку «US Open-2016».

Так, Ілля Марченко – перша ракетка України - здобув перемогу у двобої з хорватським спортсменом Іваном Додігом – 7:5. Тепер талановитого українця чекає поєдинок з вправним боснійським тенісистом Даміром Джумхуром.

Еліна Світоліна, у свою чергу, все-таки переграла американку Лорен Девіс та перейшла до вже третього кола престижного Чемпіонату. Її наступною суперницею стане чеська тенісистка Петра Квітова, котра була причиною поразки Еліни у чвертьфіналі цьогорічної Олімпіади у Ріо-де-Жанейро.

Вперше за свою спортивну кар'єру до також третього кола «US Open-2016» вийшла й українка Леся Цуренко, одержавши перемогу над китайською тенісисткою Яфань Ван. Цікаво, що для переходу до наступного етапу Чемпіонату Лесі знадобилося лише два сети.

У другому колі парних змагань сестри Кіченок – Надія та Людмила – успішно подолали своїх американських опоненток, продемонструвавши вражаючий фінальний результат – 6:2. А Катерина Бондаренко, перемігши свою китайську суперницю Сайсай Чжен, отримала перепустку до третього кола «US Open-2016».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео