Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські спортсменки залишають престижний «US Open-2016»

Українські спортсменки залишають престижний «US Open-2016»
27312 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита киянка Анастасія Бондаренко, змагаючись з 48-ою ракеткою світу Анастасією Севастовою за право вийти до четвертого кола цьогорічного Відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Америки з тенісу, завершила свої змагання на престижному Чемпіонаті, програвши латвійській спортсменці, незважаючи на успіх у перших тенісних сетах.

Залишає змагання й українська тенісистка Ольга Савчук, котра виступала на «US Open-2016» у дуеті з 24-річною іспанською спортсменкою Ларою Арруабаррена-Весіно проти американо-чеської пари. Їде додому й українка Еліна Світоліна, котра не змогла перемогти свою давню кривдницю – талановиту чеську тенісистку Петру Квітову – та перейти до наступного – вже четвертого – кола Відкритого чемпіонату США.

У напруженому поєдинку четвертого кола поступилася своїй суперниці – італійській тенісистці Роберті Вінчі – ще одна українська спортсменка Леся Цуренко, фінальний рахунок зустрічі яких зупинився на позначці 2:6.

Проте, на Чемпіонаті все ще залишається український тенісист Ілля Марченко, який гратиме у четвертому раунді «US Open-2016». Його суперником стане вправний швейцарський спортсмен Стен Ваврінка.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео