Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стаховський тріумфує на тенісному турнірі серії «ATP Challenger»

Стаховський тріумфує на тенісному турнірі серії «ATP Challenger»
221954 ПЕРЕГЛЯДІВ

30-річний легендарний український тенісист Сергій Стаховський, приймаючи участь у світовому турнірі серії «ATP Challenger», котрий наразі триває у китайському місті Сучжоу, отримав перепустку у чвертьфінал масштабного змагання, перемігши у напруженому двораундовому тенісному поєдинку китайського спортсмена Боуена Оуяна та американського тенісиста Мітчелла Крюгера з рахунками 6:3 та 6:4 відповідно.

Чи буде виступ українського професіонала так само успішним у чвертьфіналі, покаже його поєдинок проти ще одного американця – 18-річного Стефана Козлова, котрий, окрім швидкості та вправності на тенісному корті, наразі є 155-ою ракеткою світу. Цікаво, що поєдинок Сергія – 119-ої ракетки світу - проти Стефана стане для українця вже шостим у нинішньому спортивному сезоні.

Важливо додати, що максимальний призовий фонд тенісних турнірів серії «ATP Challenger» складає 150 тисяч доларів США. За перемогу ж у фінальному поєдинку змагань, котрий з 2011-го року проходить у бразильському Сан-Паулу, спортсмен отримає 220 тисяч доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео