Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тенісний турнір в Катарі: від перемоги до поразки – один крок

Тенісний турнір в Катарі: від перемоги до поразки – один крок
141940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представниця України на черговому турнірі серії WTA Еліна Світоліна відзначилась неоднозначним виступом. Спочатку наша тенісистка протягом двох сетів здолала чешку Маркету Вондрушову – 6:2; 6:4.

Та у наступному раунді змагань на Еліну чекав великий іспит у вигляді іншої чеської спортсменки Петри Квітової. Остання напередодні здолала імениту полячку Агнєшку Радванську.

Чешка не давала розслабитись нашій співвітчизниці. І матч йшов на зустрічних курсах: суперниці обмінювались брейками, йшла рівна боротьба між суперницями. Однак клас чешки все таки брав верх над молодістю Світоліної. Матч закінчився абсолютно з протилежним результатом щодо попереднього двобою – Еліна поступилась у двох сетах – 4:6;5:7.

Варто зауважити, що Еліні Світоліній завжди було непросто протистояти Петрі Квітовій. Утім, лише у 2014 році українській тенісистці вдалось здолати імениту чешку. А до цього в семи поєдинка[ Петра Квітова перемагала у особистих протистояннях.

Ця поразка призвела до того, що українка опуститься у рейтинг WTAна четверте місце.

Наразі Еліна Світоліна готується до виступу у новому тенісному турніріякий пройде у Дубаї. Там вона виступатиме вже у якості першої ракетки. І їй протистоятиме суперниця з Нідерландів Кікі Мертенс. А у квалафікації зіграють дві українки – Леся Цуренко і Катерина Завадська.

У той час кривдниця Еліни Світоліної Петра Квітова у Катарі здолала німкеню Юлію Гергес – 6:4, 2:1.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео