Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На благодійність в Торонто стали менше жертвувати через страйк співробітників пошти

На благодійність в Торонто стали менше жертвувати через страйк співробітників пошти
84259 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час святкового сезону безліч благодійних організацій залежать від пожертвувань, які відправляються звичайною поштою. Саме тому кілька організацій з Торонто заявили про те, що помітили сильний занепад в кількості пожертв, які вони зазвичай отримують в різдвяний сезон, через страйк співробітників Пошти Канади.

Наприклад, The Sick Kids Foundation, заявили про те, що відчувають важкі часи - їхні пожертвування в порівнянні з торішніми в цей період впали на 33%, а це приблизно 2 млн доларів.

"Під час свят найщедріші пожертви зазвичай ми отримуємо саме поштою", - повідомили в організації. "Ми думаємо, що людям старшого віку просто подобається виписувати чеки особисто. Іноді вони прикріплюють до них записки".

The Scott Mission, які займаються обідами, одягом і житлом для безхатченків, а також позашкільними програмами для дітей, повідомили, що їх пожертви через цю проблему впали на 15% за листопад, що може вплинути на кількість чинних програм. Директор організації зазначила, що це завжди дуже важкий вибір - визначити, яку з благодійних акцій поставити на паузу.

Звичайно, ніхто з організацій не говорить, що страйк - єдиний фактор, однак вважають його найглобальнішою причиною зниження кількості пожертв.

Однак, згідно з дослідженням Fraser Institute, канадці в принципі стали менш щедрими. За отриманими даними, з 2006 року пожертвувань стало менше на 32,2%. Крім цього, канадці жертвують менше жителів США.

Благодійні організації дуже сподіваються, що, після завершення страйку, кількість пожертвувань прийде в норму.

Теги: Торонто,страйк,пошта

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео