Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столичному метро відкрили виставку на честь Тараса Шевченка

У столичному метро відкрили виставку на честь Тараса Шевченка
196107 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Київському метрополітені відкрилася незвичайна виставка, присвячена письменникові Тарасу Шевченкові. З нагоди дня народження Кобзаря на станції метро Тараса Шевченка влаштували виставку портретів митця у незвичних образах.

Столичний метрополітен спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка створили цікаву тематичну виставку до дня народження великого митця. У столичному метро з’явилася незвичайна виставка портретів Тараса Шевченка. Автором став відомий ілюстратор Олександр Гріхов. Місцем розміщення виставки, що має назву «Квантовий стрибок Шевченка. Метро» стала станція київського метро, названа на честь Кобзаря.

Головним сюрпризом у новій виставці стала інтерпретація постаті відомого письменника – Тарас Шевченко приміряв на себе багато відомих образів. Серед них – Девід Боуї, Дарт Вейдер, Людина-Павук, Гаррі Поттер та деякі інші. Назва виставки та загальна її ідея апелює до популярного науково-фантастичного телесеріалу «Квантовий стрибок».

Виставка триватиме від сьогодні до 10 березня. У мережі вже з'явилися відгуки громадян на інноваційне бачення постаті відомого письменника. Як показують коментарі у соцмережах, більшість українців схвально поставилися до експерименту і оцінили його гумористичний бік. Інші громадяни поставилися до виставки як до вияву неповаги до Кобзаря.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео