Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До Києва рушила Французька весна

До Києва рушила Французька весна
168404 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 30 березня в Україні розпочнеться культурний фестиваль «Французька весна». Ця мистецька подія вже стала обов’язковою щорічною традицією у столиці та інших містах держави. Вона покликана укріпити культурні та творчі зв’язки двох країн.

У суботу 30 березня у столиці України відбудеться відкриття фестивалю «Французька весна». Цього року подія відзначатиме свою шістнадцяту річницю. Протягом усіх днів фестивалю, який триватиме близько місяця, всі бажаючі зможуть побачити цікаві номери франко-української мистецької програми, відвідають виставки, концерти та презентації, відвідати тематичні кулінарні свят та майстер-класи Любителям літератури пропонують взяти участь у зустрічах з французькими письменниками, а поціновувачі кіно запрошуються на допрем’єрні покази нових фільмів та демонстрацію короткометражок або ретрокартин.

Як розповіли організатори, головна мета заходу – створення і розвиток активної комунікації між представниками творчої інтелігенції двох країн. Склад основної програми «Французької весни» же відомий: домінує цього року концепт кольорів. Оскільки приймає захід Україна, національні кольори нашої держави превалюватимуть в оформленні фестивалю.

Відкриє «Французьку весну» 30 березня феєричне шоу на Софійській площі. Повну програму можна побачити на офіційному сайті Французького інституту в Україні, який є одним з основних авторів ідеї створення фестивалю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео