Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рибоохоронний патруль Полтавщини викрив 13 порушень за шість днів роботи

Рибоохоронний патруль Полтавщини викрив 13 порушень за шість днів роботи
140143 ПЕРЕГЛЯДІВ

У період з 20 по 26 грудня інспекторами Полтавського рибоохоронного патруля проведено вісім рибоохоронних рейдів. Під час рибоохоронних заходів викрито 13 порушень природоохоронного законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Зокрема, складено 11 адмінпротоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП та два безхазяйні акта.

Протягом даного часу патрульними було вилучено 17 кг водних біоресурсів та два заборонені знаряддя лову (сітні). Сума накладених штрафів становить 561 грн.

Для прикладу, 20 грудня рибоохоронці Полтавщини на території Кам’янського водосховища задокументували п’ять фактів порушень. В районі с. Орлик Кобеляцького району викрито чоловіків, які рибалили в забороненій зоні для рибальства та вудками з перевищенням допустимої кількості гачків на одну особу. Риби вони впіймати не встигли. Складено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Загальна сума штрафів становить 255 грн.

Окрім того інспектори виявили та вилучили з водойми дві ліскові сітки, довжиною 90 метрів. В одній із них знаходилось 17 кг карася сріблястого. Власників сіток встановити не вдалося. Складено безхазяйний акт. Дану рибу конфісковано та здано до рибоприймального пункту для реалізації з подальшим перерахуванням коштів до державного бюджету.

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Полтавського рибоохоронного патруля: (096) 907-50-08.

Теги: Держрибагентство,порушення,рибоохоронний патруль

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео