Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Киян запрошують на толоки

Киян запрошують на толоки
168608 ПЕРЕГЛЯДІВ

З приходом весни жителі столиці можуть пристати на екологічну ініціативу та вийти на масові прибирання. Як повідомляє управління екології та природних ресурсів КМДА, з березня до 25 травня відбудуться численні толоки у столиці та за її межами.

В екологічному управлінні КМДА повідомили про початок сезонних толок, які регулярно проходитимуть до 25 травня. Усім охочим пропонують взяти участь у прибиранні міста, парків, скверів і пляжів. Громадяни зможуть зайнятися збиранням сміття, очищенням водойм чи висадженням дерев.

Відповідатиме за графік проведення толок та їхню організацію «Київзеленбуд». В онлайн-режимі всі кияни зможуть ознайомитися з розкладом масового прибирання.

В управлінні екології нагадали про новий світовий тренд, що отримав назву trashtag. Тисячі людей у всьому світі прибирають забруднені території, ділячись у соцмережах фото до та після. У КМДА нагадали про моду на екологічні челенджі та закликали жителів столиці бути у тренді, поєднуючи корисну справу з фізичними вправами і відпочинком. Загалом до кінця травня планується проведення більше ніж 90 толок.

Ще один корисний тренд від Київзеленбуд – конкурс на найкращі проекти озеленення міста. На сайті комунального об’єднання вже з’явилося оголошення про прийняття до розгляду корисних ідей, що допоможуть зробити Київ більш сучасним, естетичним та екологічно чистим.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео