Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністр освіти здійснить робочий візит до Львова

Міністр освіти здійснить робочий візит до Львова
223518 ПЕРЕГЛЯДІВ

На 10 грудня запланований візит Лілії Гриневич до Львова. За інформацією Львівської обласної державної адміністрації, урядовець відвідає кілька місцевих навчальних закладів і проведе переговори з місцевими освітянами.

У понеділок Лілія Гриневич відвідає Львів з важливою метою. За інформацією, наданою прес-службою місцевої державної адміністрації, метою її приїзду стане контроль розвитку професійної освіти у регіоні. На порядку денному міністра освіти – відвідування Львівського училища автомобільного транспорту та будівництва, нещодавно відкритого навчально-практичного центру електрозварювання на базі вищого профучилища.

Цього ж дня за участю міністра пройде круглий стіл, на якому будуть присутні директори закладів професійної освіти, а також брифінг, де на питання журналістів відповідатимуть Лілія Гриневич та директор відділу освіти і науки місцевої держадміністрації. На зустрічі розглядатимуть питання розвитку і перспектив професійної освіти на Львівщині.

Раніше Міністр освіти прокоментувала можливий вплив введення воєнного стану на систему освіти у регіонах, де запроваджено цю міру. За словами Гриневич, ніяких змін у роботі навчальних закладів не очікується.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео