Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МОН визначили нових тренерів для НУШ

МОН визначили нових тренерів для НУШ
223680 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Новій українській школі з'являться нові тренери, яких затвердили співробітники МОН. Міністерство освіти й науки України склали перелік тренерів для проведення заходів з підвищення кваліфікаційного рівня вчителів, які у початковій школі будуть забезпечувати викладання об'єднаного та скороченого курсу «Мистецтво». Остаточне рішення було ухвалено та підписано Міністром освіти та науки Лілією Гриневич.

В списку з 138 вчителів є представники кожного регіону нашої країни.

У Міносвіти зазнали, що мета роботи нових педагогів - покращення методичної та практичної профкомпетентності працівників освіти, що викладають у початковій школі та забезпечують проведення мистецького курсу, підтримуючи принципи НУШ.

До того ж освітнє відомство ухвалило перелік тренерів для підвищення кваліфікаційного рівня викладачів післядипломної педагогічної освіти, директорів шкіл і їхніх заступників, що проводять контроль. Цей список тренерів 52 фахівці з усіх областей України.

Нагадуємо, що в кінці листопада Міністерством освіти та науки було розроблено проект Положення про сертифікацію педагогічних працівників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео