Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У НАВС відбулося відпрацювання практичних навичок із забезпечення публічного порядку

У НАВС відбулося відпрацювання практичних навичок із забезпечення публічного порядку
141054 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 лютого 2019 року у Національній академії внутрішніх справ відбулося відпрацювання практичних навичок із забезпечення публічного порядку. До відпрацювання тактичних методів із використанням автомобілів було залучено курсантів навчально-наукового інституту №1 НАВС, які спільно з першим полком поліції особливого призначення на практиці відпрацьовували здобуті теоретичні знання під час тренінгів КМЄС в Україні щодо впровадження  ''скандинавської моделі''   забезпечення публічної безпеки.  

Головним принципом скандинавського підходу є так зване «сприяння», тобто роль поліції полягає в тому, щоби гарантувати захист прав учасників мирного зібрання, а не в обмеженні їхніх прав.

Із 21 січня 2019 року в академії розпочався тренінг Консультативної місії Європейського Союзу в Україні з питань забезпечення публічного порядку. Науково-педагогічні працівники НАВС спільно із представниками КМЄС в Україні проводять тренінг для керівного складу Національної поліції України, виходячи з міжнародного досвіду.

Захід проводиться з метою навчання особового складу НПУ запобіганню кризових ситуацій і попередженню конфліктів між учасниками масових дійств, а також між ними та правоохоронцями.

Теги: Національна академія внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео