Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українців запросили приєднатися до акції за відмову від хутра

Українців запросили приєднатися до акції за відмову від хутра
224281 ПЕРЕГЛЯДІВ

24 лютого відбудеться масштабна акція «Знімай хутро назавжди». Це перший всеукраїнський захід на підтримку відмови від носіння натурального хутра, який відбудеться одразу в кількох великих містах країни. Організатор – відома організація з захисту прав тварин UAnimals.

Відома правозахисна організація UAnimal повідомила про акцію, заплановану на 24 лютого. Темою буде необхідність відмови від виробництва та носіння виробів з натурального хутра через негуманність цього процесу.

UAnimals анонсували антихутряні акції одразу у кількох великих містах України. Про захід уже повідомили у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та деяких інших. Таким чином захід стане першою всеукраїнською акцією. Організатори упевнені, що така увага та підвищення інформованості населення та знизить попит на натуральне хутро.

Серед основних вимог активістів UAnimals – прийняття законопроекту щодо заборони виробництва натурального хутра в Україні і закриття хутряних ферм. Крім того, учасники суспільного об’єднання нагадали про існування спеціального законопроекту, який передбачає регулювання виробництва хутра в Україні. Передумовою для створення та подання законопроекту стала тематична кампанія «ХутроFF».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео