Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уляна Супрун закликала громадян України долати корупцію у медичній галузі разом

Уляна Супрун закликала громадян України долати корупцію у медичній галузі разом
243728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уляна Супрун – виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України – звернулася до широкого загалу із закликом інформувати правоохоронні структури нашої держави щодо фактів корупції в українській медицині. Сама пані Супрун наголосила на тому, що самотужки вже передала правоохоронцям багато відповідної інформації, аби допомогти пришвидшити тотальну детінізацію державної медичної галузі. Сталося це після того, як виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я на власні очі побачила десятки фактів корупційних злочинів.

У Міністерстві охорони здоров'я України вже ведеться пошук усіх зловмисників-корупціонерів, спираючись на кількість заяв, поданих як Уляною Супрун, так і командою очоленого нею відомства. Проте, аби притягнути до відповідальності того чи іншого медичного працівника, необхідні докази та бажання викорінити корупцію. Як зазначила сама пані Супрун, не можна спиратися на чиїсь слова про хабарництво у медичній галузі. Подавати ж заяви про це правоохоронцям варто лише у тому випадку, якщо сама людина стала жертвою фінансового злочину і може це підтвердити.

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я акцентувала увагу українців на том, що подолати корупцію можна виключно законними засобами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео