Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У Миколаєві спікери навчали секретам комунікації з громадою

​У Миколаєві спікери навчали секретам комунікації з громадою
28987 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадські активісти, працівники держустанов та органів місцевого самоврядування Миколаєва освоювали передові методики комунікації в сфері піару, медіа та політики. Лектори Школи комунікацій від Міжнародного Республіканського Інституту проводили навчання у стінах місцевого вишу.

Впродовж чотирьох місяців учасники Школи відвідували регулярні заняття у тренінговому центрі Чорноморського національного університету імені Петра Могили. П’ять висококласних спікерів (серед яких були успішні політтехнологи, піарники, соціологи) провели з активними та зацікавленими миколайцями кілька освітніх модулів.
Регіональна координаторка проекту Дар’я Фрич-Aлчіна, представниця IRI, наголосила на серйозності відбору учасників Школи. Лише третині громадських активістів, працівникам муніципалітету та ОДА, представникам прес-служб, студентами та журналістам вдалося вибороти право на відвідини тренінгового навчання. Всього було отримано 87 заявок. До фінального випуску Школи дійшли лише одиниці – всього 13 учасників. Повний тренінговий курс тривав 96 годин. Сертифікати отримали лише ті учасники, які відвідали не менше половини занять.
Учасники освітнього проекту опановували мистецтво комунікації з різними представниками громади для кращої синергії. Випускники курсу отримали додаткові ефективні знання з комунікації у політичному секторі, реклами і піару, журналістики, медіаменеджемнту та копірайтингу. Проект був орієнтований на формування в Україні мережі висококваліфікованих фахівців у сфері комунікацій з громадськістю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео