Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ймовірний кілер Дениса Вороненкова служив у Нацгвардії

Ймовірний кілер Дениса Вороненкова служив у Нацгвардії
218134 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цю інформацію підтвердили у прес-службі Нацгвардії. Павло Паршов потрапив на службу батальйону «Донбас» влітку 2015 року. Проте уже через рік його відрахували з лав за порушення контрактних умов, повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року у центрі української столиці посеред білого дня невідомий кілька разів вистрелив у екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова. Останній загинув на місці події. Його охоронець отримав вогнепальне поранення й кілька разів влучив у нападника. Його доправили до шпиталю. Зловмисник теж був шпиталізований, однак його врятувати не вдалося.

Пізніше радник голови міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, наче зловмисник, який скоїв збройний напад на Вороненкова, Павло Паршов, перебував у розшуку за створення конвертаційних центрів. Однак офіційно ім'я підозрюваного не озвучували. Згодом в мережі з'явилася інформація, що нападник проходив службу в лавах ЗСУ.

Додамо, Денис Вороненков минулого року разом зі своєю дружиною перебрався до України та оформив українське громадянство. Потім він свідчив про держзраду втікача екс-президента Віктора Януковича. Тим часом російська прокуратура завела на Вороненкова кримінальну справу за начебто організацію рейдерського захоплення двоповерхівки у центрі Москви та оголосила його у міжнародний розшук.

Українська влада замовником вбивства назвала російського керманича Володимира Путіна. У свою чергу МЗС Німеччини наголосило, що не варто поспішати з остаточними висновками щодо замовника загиблого.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео