Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі з’явилися криваві автоматники

У Дніпрі з’явилися криваві автоматники
54866 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі в понеділок увечері невідомі чоловіки відкрили вогонь із автоматів. Є жертви. Про це повідомили в місцевій поліції.

На годиннику восьма година вечора. Центральний проспект Гагаріна переповнений людьми: хтось повертається додому після тяжкого робочого дня, хтось просто прогулюється теплім літнім вечором. Аж раптом на вулицю вилітає авто, в якому сидять невідомі чоловіки із автоматом, і починають стріляти по людях.
Смертельною стрілянина виявилась для випадкового чоловіка, що проходив повз. Він помер на місці події. Ще шестеро перехожих отримали вогнепальні поранення й зараз перебувають у місцевому шпиталі. Наразі їх оперують.
Зловмисники втекли з місця події на білій автівці. За словами поліції, один із автоматів, з якого стріляли, викинули на дорозі. Наразі нападників розшукують.
Додамо, цього ж дня ще одна схожа подія сталася у Дніпрі. Того разу невідомий чоловік на іномарці посеред дороги кілька разів вистрелив у автівку, в якій їхала вагітна жінка. Поранення отримав керманич авто. Зловмисник зник із місця події.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео