Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині сепаратисти розгорнули пекельний бій

На Донеччині сепаратисти розгорнули пекельний бій
137268 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Донецькому регіоні розгорнувся новий тяжкий бій. Таку інформацію публікують у соцмережі свідки події.

За їхніми словами, бойовики почали активно обстрілювати українські позиції Збройних Сил України на околицях міста. Атаки супроводжуються застосуванням важкої зброї. Звуки танків, важкої артилерії чутні за межами міста, стверджують очевидці.

Про танк також розповіла прес-секретар 72-ї механізованої бригади ім. «Чорних запорожців» Олена Мокренчук.

Додамо, у Кремлі планують зняти діючих ватажків терористичної ДНР та ЛНР. На місце Олександра Захарченка російська верхівка хоче поставити колишнього нардепа від Партії регіонів скандально відомого Олександра Бобкова. Цю новину висвітлили у видання донецьких новин.

А ось посаду іншого ватажка Ігора Плотницького може отримати керівник партії «Союзу лівих сил» Василь Волга, якого днями відлупцювали в Запоріжжі.

Як відомо, він знаний своєю симпатією до сепаратистів. П’ять років тому він постав перед українським судом через хабарництво.

Рік тому Волга хотів балатуватися у виборах на керованих українською владою територіях Донбасу. Однією з умов було – дотримання Мінських угод.

За даними преси, місяць назад на Донеччину приїжджав російський помічник Путіна Владислав Сурков. Він повідомив, що попереду на окупантів чекають реінтеграційні процеси.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео