Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Від хропіння допоможе спеціальна подушка

Від хропіння допоможе спеціальна подушка
196157 ПЕРЕГЛЯДІВ

Науковці винайшли простий метод боротьби з хропінням: людям, які страждають від цієї проблеми, пропонують використовувати спеціальну подушку. Цей прилад поглинає звуки, що видає людина, яка хропе, усуваючи дискомфорт під час сну.

Американські науковці створили інноваційну подушку для людей, які страждають на хропіння. Цей винахід позбавляє дискомфорту під час сну, оскільки приглушує звук хропіння.

Подушка має складну будову. У ній міститься система звукопоглинання, що має подібність до навушників. Крім того, всередині подушки є динамік, звуковий фільтр та мікрофон.

Науковці, які винайшли подушку, попереджають, що вона не лікує від хропіння, а лише робить його менш голосним. Тому тим, хто хоче зовсім позбутися цієї проблеми, варто звернутися до лікаря. Крім того, на даний момент подушка здатна поглинати звуки до 30 децибел, тобто нейтралізує незначне хропіння. Враховуючи, що у більшості людей рівень звуку досягає 50 децибел і навіть більше, розробники попереджають, що ефект може бути лише частковим.

Як відомо, за останні десятиліття хропіння значно помолодшало. Зараз, за інформацією науковців та лікарів, на цей синдром жаліються майже половина чоловіків і третина жінок на планеті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео