Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліхтарик Фого - надійний супутник у подорожі!

Ліхтарик Фого - надійний супутник у подорожі!
106148 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні існує мода на пристрої, що здатні поєднувати функції абсолютно різних предметів.


Сьогодні існує мода на пристрої, що здатні поєднувати функції абсолютно різних предметів. Чергова новинка - гаджет Фого. Розробники називають його "головний гаджет шукача пригод". Зовні - це звичайний ліхтарик, але в ньому поєднуються різного роду функції, які нададуть вам неоціненну допомогу в подорожі.
Ліхтарик здатний забезпечити вас яскравістю в 1000 люмен. Також, він здатен підлаштовуватися під вас. Наприклад: варто вам посвітити собі під ноги, Fogo зменшить яскравість, я якщо направите вдаль, то яскравість зросте, щоб ви змогли бачити максимальну відстань. Завдяки такій функції акумулятор прослужить вам набагато більше звичайного.
У Fogo вбудовані GPS-приймач і цифровий компас, завдяки яким ви ніколи не зіб’єтеся зі свого шляху. Інноваційний ліхтарик легко поєднується з вашим смартфоном, він з легкістю може виконувати функції навігатора, якщо раптом ви відхилилися від правильного маршруту, ліхтар, завдяки своїм спалахам дасть сигнал про те, що потрібно повернутися на правильний шлях.
Усередині Fogo захований акумулятор ємністю 6800 мА • год, якого цілком вистачить для того, щоб перезарядити ваш смартфон, якщо того вимагають обставини. Завдяки Bluetooth ваш ліхтар буде пов’язаний з різними розумними гаджетами, навіть з тими, які відстежуватимуть ваш стан під час подорожі. Це стане корисним для тих шукачів пригод, які дуже часто піддаються ризику.
На даний момент творці ведуть збір коштів на майданчику Kickstarter. У вас є можливість придбати базовий комплект за 175 доларів. Ті, хто першим підтримав проект зможуть отримати новинку вже у вересні поточного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео